Før skolestart​

Vuggestue, børnehave og dagpleje

Lige ved siden af skolen ligger Lindeblomst, der er en selvejende vuggestue og børnehave, som ligeledes bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker. Rytmerne og aktiviteterne i Lindeblomst vil være en god forberedelse til skolegangen.

Læs mere om Lindeblomst på deres hjemmeside: www.lindeblomst.dk

Der findes andre steiner vuggestuer, børnehaver og dagplejere på Fyn.

Se listen på Steiner Dagtilbud her

 

Forårs SFO

Rudolf Steiner-Skolen i Odense tilbyder Forårs SFO i perioden 1. marts – 31. juli i det kalenderår, hvor børnene begynder i børnehaveklassen i august måned.

Forårs SFO er et overgangstilbud, der binder børnehavelivet og starten på skolelivet sammen. På en måde minder hverdagen om det, som børnene kender fra børnehaven. Blot er det på skolens område, og derigennem får børnene en glidende overgang fra at være børnehavebarn til at blive skolebarn.

Alle børn, kan i det år, hvor de skal begynde i børnehaveklasse, blive meldt ind i Forårs SFO fra 1. marts, så de har mulighed for at følges med deres klasse fra børnehaven og videre ind på skolen.

De fleste fynske kommuner har vedtaget, at der skal være et overgangstilbud mellem børnehave og skole, men de familier, der bor i en kommune, hvor der ikke er Forårs SFO, opfordres til at kontakte skolens kontor for nærmere information.

Læs mere her

 

Steinerskolerne   Friskolerne   Danske Gymnasier   AntiMobbeStrategi   <3

Rudolf Steiner-Skolen i Odense - Lindvedvej 64 - 5260 Odense S - tlf: 65 95 70 04 - e-mail: kontoret@rss-odense.dk
CVR-nr. : 30 22 53 17  -  EAN-nr. : 5790 0027 53350

Image
Lindvedvej 64 - 5260 Odense S 65 95 70 04