Afdelingsleder til grundskolen søges

Vi er en 12-årig enheds- og fri grundskole bestående af børnehaveklasse -10. klasse med 300 elever samt Steiner HF med 2 klasser.

Vi ligger i naturskønne omgivelser i den sydlige del af Odense med spændende bygninger nærmest placeret som et lille bysamfund. Ved siden af skolen ligger Lindeblomst, som er en selvstændig vuggestue og børnehave, der også bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker.

Vores skole er opdelt i flere afdelinger med grundskole samt en hf-afdeling, Forårs SFO, SFO og klubtilbud. Til skolen hører også en mindre afdeling i Ølsted på Midtfyn, Specialklasserne, som er et særligt steinerpædagogisk undervisningstilbud målrettet elever i aldersgruppen 6-18 år med særlige behov. Skolens øverste daglige leder er rektor for hele skolen.

Skolen er karakter- og eksamensfri, og vores pædagogiske grundlag tager afsæt i Rudolf Steiners grundtanker om ‘det hele menneske’. Som steinerskole har eleverne i hele deres skoleforløb både teoretiske, håndværksmæssige, musiske og kunstneriske fag, og vi har mange stolte traditioner, også på tværs af klasserne.

Vi er en alsidig skole med mange aktiviteter og afdelinger, og vi søger nu en afdelingsleder, som sammen med rektor formår at bevare overblikket, lede, støtte, inspirere og meget mere, så hverdagen kan fungere i en spændende og meningsfyldt helhed.

Vi kan tilbyde dig:

  • en levende, alsidig, spændende og udfordrende hverdag med en række ledelsesopgaver – både selvstændigt og i samarbejde med medarbejderne.
  • en engageret og loyal medarbejderstab på 45 personer.
  • en hverdag hvor det at bevare overblikket spiller en stor rolle.
  • en hverdag der giver dig mulighed for at udvikle dig.
  • en hverdag hvor du indgår i et ledelsesteam med skolens rektor og lederne fra de mindre afdelinger.

Vi ønsker:

  • at du naturligt støtter op om vores steinerpædagogiske grundholdning.
  • at du har ledelseserfaring og en dialogbaseret, empatisk ledelsesform.
  • at du har økonomisk indsigt og en struktureret og tydelig planlægningsstrategi.
  • at du formår at skabe og bevare begejstring, fællesskab og ejerskabsfølelse i alle medarbejdergrupperne.

Vi håber, at ovenstående gør dig nysgerrig, og at du vil gå på opdagelse her på skolens hjemmeside efter flere oplysninger til at skærpe din interesse for stillingen: www.rss-odense.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte skolens rektor Morten Birk Christensen på 2149 7007 eller skolens bestyrelsesformand Signe Black på 2444 1334 eller vores tilknyttede konsulent Mogens Bregendahl på 2487 1905.

Ansættelse: Pr. 1. august eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 29. maj

Send din ansøgning med CV og relevante bilag til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vil få svar fra os, så snart din ansøgning er modtaget.

Løn og vilkår efter gældende overenskomst.

 

Rudolf Steiner-Skolen i Odense - Lindvedvej 64 - 5260 Odense S - tlf: 65 95 70 04
e-mail: kontoret@rss-odense.dk

Image
Lindvedvej 64 - 5260 Odense S 65 95 70 04