Forårs SFO

Rudolf Steiner-Skolen i Odense tilbyder Forårs SFO i perioden 1. marts – 31. juli i det kalenderår, hvor børnene begynder i børnehaveklassen i august måned. 

Forårs SFO er et overgangstilbud, der binder børnehavelivet og starten på skolelivet sammen. På en måde minder hverdagen om det, som børnene kender fra børnehaven. Blot er det på skolens område, og derigennem får børnene en glidende overgang fra at være børnehavebarn til at blive skolebarn. 

Alle børn, kan i det år, hvor de skal begynde i børnehaveklasse, blive meldt ind i Forårs SFO fra 1. marts, så de har mulighed for at følges med deres klasse fra børnehaven og videre ind på skolen.

De fleste fynske kommuner har vedtaget, at der skal være et overgangstilbud mellem børnehave og skole, men de familier, der bor i en kommune, hvor der ikke er Forårs SFO, opfordres til at kontakte skolens kontor for nærmere information. 

Lokaler og udeområde

Forårs SFO’en har base i et klasselokale ved siden af børnehaveklassens lokale. Alle børn og voksne er meget udenfor i ’Forårshaven’, som ligger tæt ved en dejlig skov nær skolen. Her bliver hvert år i Forårs SFO-perioden opsat et større telt, hvor der er ly og læ, når der fx spises madpakker.  

Åbningstider

Forårs SFO’ens åbningstider er mandag – torsdag kl. 07.45 – 16.45 og fredag kl. 07.45 – 16.15.

Barnet kan tilmeldes Morgen SFO kl. 07.00 – 07.45 ved henvendelse til kontoret. Der opkræves ikke ekstra for Morgen SFO i Forårs SFO-perioden. 

Madpakker

Børnene skal medbringe formiddags- og eftermiddagsmadpakker alle dage. 

Prisliste

Se prisliste her

Optagelse til en årgang samt indmeldelsesproces

Der kan ansøges om optagelse af et barn, så snart det har et navn og et cpr-nummer. 

Link til optagelse findes her under venteliste.

Ansøgningen vil blive bekræftet digitalt umiddelbart efter ansøgningen er færdiggjort.  

Året før barnet skal begynde i børnehaveklasse i august måned, vil alle forældre, der søgt om optagelse af deres barn til årgangen, blive inviteret til et informationsmøde i 3. eller 4. uge i september. På mødet fortæller lærere om skolen og svarer på spørgsmål. Man kan også komme med på en rundvisning før mødet. Efter mødet bliver alle forældre, der har søgt om optagelse af deres barn, inviteret til en individuel optagelsessamtale, hvor både barn og forældre deltager. Samtalerne ligger mellem informationsmødet og uge 42. Senest 1. november vil det skriftligt blive meldt ud, hvilke børn der er optaget i klassen.

Er der spørgsmål til Forårs SFO’en, udover denne tekst, er man velkommen til at skrive eller ringe til skolens kontor tlf. 65957004 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Rudolf Steiner-Skolen i Odense - Lindvedvej 64 - 5260 Odense S - tlf: 65 95 70 04
e-mail: kontoret@rss-odense.dk

Image
Lindvedvej 64 - 5260 Odense S 65 95 70 04